Naše rekreační a potápěčská základna Manjana, která se nachází se na ostrově Brač, Vám nabízí kurzy potápění a možnost ubytování v kempu nebo v apartmánech.
Nabízíme Vám kurzy potápění v Chorvatsku, které provozujeme na naší základně Manjana. Připraveny pro Vás máme kurzy potápění pro začátečníky, kurzy potápění pro pokročilé, a také kurzy potápění určené pro získání profesionální licence.
Užijte si potápění v Chorvatsku v naší základně Manjana. V okolí základy se nacházejí krásné zátoky, stěny, útesy a jeskyně, takže ideální podmínky pro skvělé potápění v Chorvatsku.
( první reakce )
Normálně to nedělám, ale poté co sem obeslal s prvním náhledem a vobrázkama z jeskyní svoje kámoše a známý, začly mi chodit reakce, vo který by bylo škoda se nepodělit. Sou to jen ty za první tejden, ale i tak myslím dobrý.
ty vole tak to
je ale zurive pekny :o)))))) Klobouka dolu, to ja bych se tam asi posral, ale ne
blahem :o)) Krava
kdybych tam
nebyl tak neuverim!
cau Marti Hones
Ty vole, to je
fakt šílený. Ta ďoura je fantastická, vopravdu na posrání. K tomu není
co dodat. Nádhera. Nemáš strach, že to časem nějaký parchanti zničej??
Čágos Karlos¨
dlouho jsem se nekoukala na net,ale to, co
jste na Braci nasli, je vazne sila - nikdy bych neverila,ze se tam da neco
takovyho najit.Adam z toho mel taky poradnej zazitek.
Pokracujte ve zkoumani,
cao,L.
čau Miro,
> Ta Manajama je vopravdovej prďák! Při prohlídce se normalni čípek musí
> jít aspoň jednou přebalit! a to sou jenom fotky - co pak to musí být
> v reálu!!?? Pokud by se Ti podařilo votevřít pro advanced, rád bych se
> toho jestě dožil! Z náznaků tuším, že vo tom minimálně přemejšlíš!
Ať
> to vyjde!
Vypadá to opravdu skvěle. Jen mi je líto, že jsem u toho taky nebyl. Snad se mi tam někdy také podaří dostat. Co je však zajímavé, jsou ty hluboké freatické studny. Ještě jsem si vzpoměl na jednu zajímavost. V souvislosti s potápěčskými aktivitami, které teď mám v Bosně někdo mluvil o vývěrech pevninských vod v okolí Brače. Moc jsem tomu v tu chvíli něpřikládal důležitost, ale asi na tom něco bude. Tvoje nové objevy staví pro mne tuto inforamci do zcela jiného světla.Všechno je to opravdu těžký kalibr. Jeskně je opravdu super! Vím co říkám, už jsem toho dost viděl. Michal Piškula
Pane Šrefl, nevím, co jste to Karlovi poslal, ale od té doby sedí u bedny jak přibitej , pije pivo a kouří , zírá na nějaký krápníky a pronáší hlášky v tom smyslu, že tam odjede zemřít a že už konečně může. ...... Zdraví vás Vylítová (karavan č.8)
Hele náčelníku, jestlis mně chtěl nasrat, tak se ti to teda dokonale povedlo. Jdu makat a gratuluju !!!!!! Rajčák
Čau Míro.