Naše rekreační a potápěčská základna Manjana, která se nachází se na ostrově Brač, Vám nabízí kurzy potápění a možnost ubytování v kempu nebo v apartmánech.
Nabízíme Vám kurzy potápění v Chorvatsku, které provozujeme na naší základně Manjana. Připraveny pro Vás máme kurzy potápění pro začátečníky, kurzy potápění pro pokročilé, a také kurzy potápění určené pro získání profesionální licence.
Užijte si potápění v Chorvatsku v naší základně Manjana. V okolí základy se nacházejí krásné zátoky, stěny, útesy a jeskyně, takže ideální podmínky pro skvělé potápění v Chorvatsku.
RAPSODIE V MODRÝM
Koho nebaví tyhle kecy kolem, může si rovnou níže kliknout na ikonku s kamerou a de rovnou na věc. Pro ty zvídavější kousky pár vět vo filmu a tak, protože něco na tomhle dílku asi bude. Nebo je normální, že eště po roce vod jeho spáchání prakticky nemine den, aby si o něj někdo nenapsal - sám sem jich rozposlal přes dvě tisícofky a ze známejch případů adhaduju , že několikrát tolik jich namnožili další šiřitelé. Je mi to fuk, nikdy sem si za kopii nic nevzal a nehodlám s tím ani začít. Součástí filmu je nádherná muzika Pink Floyd a bohužel to nejde zlegalizovat a šířit veřejně a komerčně, protože Flojdi k těmhle věcem prostřednictvím svýho zastoupení zásadně nedávaji souhlas - jen k tomu, co sami produkujou. Přesto si dílko vybrali už na sedm festivalů po celej Evropě, jen nafoukanej Lichtág (Zdeněk Lovečků) to prej na jeho úžasnej festival adrenalínovejch filmů, na kterej nepřišel vůbec nikdo, nezařadil. Takže pojme -li někdo z tejhle minimalizovanej webovej formy touhu podívat se na věc ve větší kvalitě, pošlu mu na požádání CD. Na DVD to pak můžete shlídnout jedině na Manjaně - navíc na 3 metrovým plátně s 3D zvukem.
Abych ale začal po pořádku , jak se sluší a patří........................Děkuju bohu že asi je, taťkovi s mamkou, že si tenkrát udělali čas a mojí rodině, že toho po mně moc nechce - jináč bych na tyhle pičovinky neměl čas. Dál Vaškovi Panušků, že se vždycky jako vůl naučí programy, který já potřebuju, a pak je učí mně a Honzovi, že filmík zkomprimoval do tejhle webofskej podoby a broukástnul ho z jeho servru, což je divný, protože mi to sám nabíd a nic nechtěl.
Fšecko to vzniklo hlavně proto, že sem se s partou našich bejvalejch kurzantů domluvil, že uděláme freedivingovej manšaft na mistrofství světa a bylo potřeba se nějak prezentovat, potažmo se pokusit zúročit obrofský náklady na tenhle vejlet, kterej sem mimo jinýho financoval. Aby byly eště větší, koupil sem za pár stovek tisíc bez jakejkolif předchozí zkušenosti nejlepčí podvodnickou kameru (tříčipofku Sony DCR.TRW -900) fčetně orig housingu, světel a fšemožnejch předraženejch krávovin a jal se býti autorem, producentem, režisérem, kameramanem, střihačem a pitomcem. Pitomcem až posláze, neboť sem manšaftu vytvořil takový podmínky, až se posrali sami ze sebe, takže dneska se potápím s úplně jinou partou. Rio s Kuniko za to asi můžou míň, než zbytek. Pak se ukázalo, že to nejni nikdo schopnej smíchat podle mejch předstaf a nechala se za další stofky tisíc postavit profi mašina s vychytáfkama vod Pajnaklů , já se s vypětím fšech sil vod Vaška naučil softwer, kterej nikdo neuměl a bylo. Protože na tejhle komprimovanej verzi nepřečtete úvodní povídání - přepíšu ho níže , na konci je pak už jen takovej dodatek z Mistrofství světa na Ibize, kde sme skončili mezi 35-ti státy světa na 7 místě. Jo a tadyhlenc se můžete juknout na nějaký ty VOBRÁZKY z natáčení, šampionátu a tak. Takže se, dovolí-li situace, uvolněte,(statisticky na náš web nejvíc lidí čumí v pracovní době) vemte si nějakou dobrotu a ponořte se s náma do úžasnýho modrýho světa........
Jeden náš příznivec, Adam Žídek, navrhnul na CD epesní OBAL tak račte si ho stáhnout a vyrobit .
Motto: v říjnu 2001 se parta šílenců sešla, coby reprezentační výběr český republiky , na potápěčský bázi Manjana na chorvatským ostrově Brač, aby se připravila na mistrovství světa ve Free Divingu, který se konalo 14 dní poté na španělským ostrově Ibiza za účasti 35-ti států z celýho světa. Ve filmu nebyly použity žádný efekty ani triky ve smyslu oklamání diváka či nadhodnocení výkonů. Během natáčení se nikdo nenadechnul jinde než nad hladinou a použitá výstroj je naprosto běžná. Aktéři se přitom pohybujou v hloubkách do padesáti metrů pod hladinou.
Teďkon ťukni na kameru níže , nastaf kam to chceš uložit a chviku holt to stahování bude trvat. Tahle verze pro vypálení na CD má 700 Mega, mně to zkušebně trvalo stáhnout asi hodinu a dvě minuty, ale to mám ukrutně rychlou lajnu ( běžně stahuju přes 200 KB/sec), takže vám to může trvat i pár hodin. V době paušálů a zaměstnavatelů s dobrým připojení je to stejně jedno . Verzi pro DVD z ruky nedám. Film trvá asi 45 minut a dejte si k němu nějakou dobrotu.